Mijn vier kollega's in Cuba

"Beroepen zonder Grenzen"


maandag  4 april 2016 

          Na twee jaar van een videoreportage " voor mij klinkt een drukkerij 'zo' " in onze drukkerij over Brecht met zijn 40 jobs van "Iedereen beroemd" op zender één is er alweer een TV-reportage, deze keer is het voor een programma " Beroepen buiten Grenzen".


     Begin december kregen de kollega's het bericht van de werkgever of iemand interesse heeft om voor dat programma naar een onbekende bestemming in het buitenland mee te reizen. Na overleg met mijn ouders heb ik beslist dat ik me niet kandidaat zou stellen, maar er waren gelukkig 12 kandidaten, na een castinggesprek worden er vier deelnemers uitgekozen. De gelukkigen zijn onze collega's Maxime, Kris, Ronny en Tom. Ze vertrokken op 11 januari naar een onbekende bestemming aan de andere kant van de wereld om hun beroep bij de plaatselijke drukkerij uit te oefenen.


     Toen de kollega's terug keerden, hun lippen zijn al maanden dichtgenaaid. Wij moesten gokken waarheen ze heen geweest zijn. Sinds kort weten wij dat het Cuba is.


     Zoals jullie reeds weten, Cuba heeft ongelooflijk veel oldtimers. Wij vroegen ons af hoe de drukpersen er daar uit zien ?. En jij ook ?. Kijk dan op maandag 4 april om 20u35 op TV-zender één van de VRT naar "Beroepen zonder Grenzen". Hieronder vind je ook en videovoorvertoning.


     Veel kijkplezier !Kris, Tom, Ronny en Maxime